fredag den 4. oktober 2013

WUHUUUU.. VI VAAAAANDT


WUUUHUUUUU!!!!!!!
VORES PRINSESSE VANDT !!!!!!!

- JEG ER SÅÅÅÅ STOLT !!! - det kan slet ikke beskrives - vores prinsesse har vundet en plads i Best Friends hundekalender for 2014 :-) 
Og som billedets ejermand, (det er mig der er fotografen) - jamen så kunne jeg nok ikke være mere stolt :-) .. I den anledning vil jeg gerne sige Tusind TAK til alle jer der hjalp med at stemme på hende (selvom det ikke var det der afgjorde det) - men det gjorde i hvert fald at hun nåede ud til en HEEEEL masse mennesker :-) 
Dommerne var vilde med billedet - så selvfølgelig kom hun med :-)
Vi er en meget glad familie i dag :-) og vi er super stolte over at hun kommer til at være i en kalender, som rigtig rigtig mange kommer til at se :-)
Også tillykke til de 12 andre som kom med også - det er nogle fantastiske billeder som er blevet valgt :-)

Jeg lovede jo at jeg ville belønne en af de heldige som har været med til at stemme på hende - med en lille gave - og det holder jeg selvfølgelig :-) jeg skal lige danne mig et overblik over ALLE de mennesker som har gjort opmærksom på at de har hjulpet med at stemme - og så skal jeg nok trække en vinder og offentliggøre det, både herinde, og på min facebookside :-)

Det er fantastisk ! <3

- lige en sidebemærkning :-) nogle af jer har måske læst mit indlæg vdr. mit tidligere praktiksted, og hvilken forfærdelig oplevelse det var for mig, og at jeg ikke blev godkendt - og måtte gøre det om igen ...

hvis ikke - kan i læse lidt om det her

I den forbindelse vil jeg lige fortælle en super god nyhed - jeg har i dag fået den aller aller bedste midtvejsudtalelse man havde turdet håbe på - ros, ros, ros og ros - ikke et eneste negativt punkt... jeg er heldigvis velsignet med verdens bedste praktikvejleder, og verdens bedste kollegaer :-)
Det giver en super følelse af at det IKKE var mig der var noget galt med - men at det uden tvivl var praktikstedet som ikke fungerede - noget som jeg egentlig har vidst det sidste halve år - men lige har fået bekræftet :-)

<3 

1 kommentar:

  1. Jeg er så stolt af dig min musling <3 Både som fotograf med et vinderbillede i konkurrencen - men også som studerende med en fantastisk udtalelse fra din skønne praktiksted (SFO2) - og så har du givet det forrige praktik sted et kæmpe baghjul med spor efter dig .. og vist at det var DEM det var galt med !!!!!! Sikke en dejlig dag med en masse skønne dejlige oplevelser og overraskelser :)
    <3 <3 <3 kæmpe knus og krammer fra din mor .. og det var mor :P

    SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)