lørdag den 2. november 2013

Anmeldelse - Lux-case docking-station


For nogle dage siden modtog jeg en pakke fra www.Lux-case.dk - som indeholdte denne mega fede docking-station til min Samsung galaxy sIII … Jeg har nu afprøvet den i nogle dage, og er nu klar med en anmeldelse af produktet :-)

Design
- Tjaaa.. det er ikke en af de flotteste docking-stationer jeg har set, men samtidig er den heller ikke super grim. Jeg synes den ligger i den gode ende af midten, i forhold til dens udseende. I den lange ende, er det jo heller ikke udseendet det kommer an på, men dens ydeevne. Når det så er sagt, så vil man jo gerne have at det ser pænt ud, når docking-stationen samtidig kan bruges som kabel til computer. At den er sort, gør den lidt mere stilfuld - og blender samtidig mere ind i de andre ting/møbler jeg har - hvilket er et plus. 
Alt i alt .. så er jeg okey tilfreds med dens design. 
den får 3 med pil op af (ud af 5) i dette punkt

Ydeevne
I forhold til hvordan/hvor hurtigt den oplader, der har jeg ingen klager overhovedet. Den oplader min telefon både hurtigt men også effektivt. Hvis jeg sammenligner med andre af mine opladere (som alle sammen er kinesergøjl, med ledninger som går i stykker ens mas), så kvaliteten helt i top. Jeg har brug for en telefon, som bliver fuldt opladet om natten, og som ikke løber tør for strøm inden for et par timer efter at jeg kobler den fra, og det er ikke sket med denne oplader. Den får 5 ud af 5 stjerner på denne front. 

Ekstra
 Denne docking-station har jo den lille ekstra feature - nemlig en oplader til et ekstra batteri (og som indehaver af en smartphone på lidt over et år - jamen så er man næsten nødt til at have et ekstra batteri med sig, simpelthen fordi telefonens eget batteri, bliver slidt som tiden går) - og det er super fedt, at den samtidig er kraftig nok til at oplade to enheder af gangen, det er nemt, det er smart og det er hurtigt. Samtidig er det ekstra batteri, skjult bag ved telefonen når den står til opladning, hvilket jeg godt kan lide, for sååå pænt er det jo heller ikke at se på et batteri :-)
4 ud af 5 stjerner :-)

Endelig konklusion
Alt i alt, må jeg sige at jeg er yderst tilfreds med min nye dock-station.. og tager man prisen med i overvejelsen, and lets face it guys, the price almost every time matches the quality of the product… køber du billigt knisergøjl(som jeg har en tendens til) - så får du også hvad du betaler for. 
I dette tilfælde er prisen både overkommelig, og produktet meget acceptabelt.. Win win..
kunne du selv godt tænke dig en dockstation til din mobil ( de har til næsten alle mobiler på deres hjemmeside, link øverst) - så kan du bruge dette linkPS!!!!!
Stay tuned for the upcoming 50.000 visitors give-away (which involves Lux-case) :-) YAAAAY!!!!

2 kommentarer:

 1. Super godt indlæg! Det giver rigtig mange gode informationer!<3

  Kig gerne forbi:)<3
  http://winslow.bloggersdelight.dk/?p=378

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna :-) tuuusind tak for de rosende ord :-) det er jeg glad for at høre. det var også det jeg arbejdede mig hen imod, for at andre skulle kunne bruge indlægget til noget :-) jeg kigger lige forbi din blog :-)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)