onsdag den 6. november 2013


Hej skønne læsere :-) 
I går var min allersidste dag i min elskede praktik i Eskilstrup (på falster) SFO2 - og jeg har elsket hvert et minut af mine næsten 3 mdr derover. Alle er kommet til at betyde rigtig meget for mig - og selv børnene var helt knust over at jeg skulle stoppe, og det samme er jeg. Jeg måtte tage mig selv i et par gange i løbet af dagen, ikke at begynde at græde - men gik næsten i opløsning over at skulle stoppe. 

mange af børnene blev enige om at jeg skulle have afskedsgaver - så de lavede en masse ting til mig - og her kan i se billeder af nogle af tingene. 
Alle tingene betyder alverden for mig - og jeg er såååå glad for at jeg har formået at være den pædagog, som de bliver kede af skal stoppe, frem for den pædagog, som det måske ikke gør den store forskel, og vedkommende er der eller ej. 

En forælder kom faktisk og sagde til mig at hendes datter havde haft krise de sidste 14 dage over at jeg skulle stoppe, og havde gået og talt dage ned. Sådan nogle historier rører mig dybt, og gør mig samtidig mega stolt, over at jeg har haft så stor en indflydelse på de unger som har været en del af min hverdag i meget lang tid nu. 


Disse hjerter var der en af pigerne som kom og afleverede til mig, pakket ind og alting, som hun havde lavet derhjemme, og jeg blev simpelthen så rørt at jeg dårligt vidste hvad jeg skulle sige! .. <3Jeg er mit praktiksted evigt taknemmelig, og faktisk blev tanken om at jeg skulle komme tilbage og arbejde når jeg var færdig med min uddannelse, luftet inden jeg gik, samtidig lovede min vejleder mig også at de nok skulle ringe hvis de fik brug for en vikar :-) jeg kunne ikke have haft en bedre oplevelse, og det er bestemt ikke sidste gang de har set mig derover, det har jeg lovet mig selv, 
og ikke mindst børnene ! <3


1 kommentar:

  1. sikke mange fantastisk dejlige ting du har fået i gave :) det viser bare alt om den du er som person - som menneske - som pædagog. Vær stolt af dig selv og det du står for min skat - og husk .. du er pædagog med hjertet <3 <3 <3

    SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)