fredag den 8. november 2013

New in November
Yay... ny indkøbte ting :-) 
Jeg fik købt mig en bog om Raw-food bog som jeg havde kigget på på www.saxo.dk
men jeg fandt den så i min lokale boghandel, så jeg kunne få den i hånden og kigge lidt i den, inden jeg bestemte mig for om det var noget for mig, og det må jeg sige, det er det :-) det er en super lækker bog, med over 150 raw opskrifter samt fortællinger om raw-food oprindelsen, lidt om de foskellige nærringstoffer, ting at tage hensyn til, samt meget meget meget mere.. der står simpelthen ALT du behøver at vide om raw-food og hele konceptet og idéen bag.. Jeg er sååååååå glad for den, og sidder allerede nu og kigger alle opskrifterne igennem - og mums der er nogle lækre ting i den :)

- Nr 2 ting jeg har købt er et Apple tv 3 - så jeg kan streame fra min Imac, til mit tv .. YAY!!! så kan jeg se alle mine streaming-tjenester på tv'et i stedet for på computeren.. Oh.. we like.. :)

Det kan være jeg deler lidt ud af de opskrifter som jeg bliver aller mest glad for i min nye bibel :-) <3

God for-weekend ! <3

2 kommentarer:

 1. Vi har selv et Apple TV derhjemme, og jeg synes det er SÅ smart!!

  Knus!
  //Ida
  www.livetifoelgeida.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ida :-)
   Ja det er nemlig SUUUPER smart :-) .. er også blevet glad for mit nu :) ..

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)