søndag den 10. november 2013

personlig top 3 til kruset hår

Hej skønne læsere :-)
Der er garanteret en masse af jer piger som sidder derude og læser med, som kender det der issue med at håret kruser, enten mere eller mindre... som regel efter en fyntørring eller når mit hår lufttører.. 
Det problem kender jeg også, og næsten hver eneste dag, er det noget som irriterer mig GRÆNSELØST!!! .. 
Men men men... så tog jeg sagen i egen hånd - og begyndte at kigge rundt omkring på hjemmesiden 

Og herinde fandt jeg mine 3 yndlingsting til kruset hår :-)Hvis vi nu tager den kronologisk, så starter det hele jo i badet - ved at bruge en god og fugtgivende shampoo, som passer til den type hår som DU har, og som indeholder en masse lækre ting, som kan forkæle dit hår..
Det må man sige at denne shampoo lever op til..
Med dens lækre hovedingrediens, vildtvoksende ingefærrod, som er en ekstremt fugtberriget kilde, kan man da kun blive glad i låget. 

Med dens lækre pæreduft, starter det hele jo dejligt ud, der er nemlig ikke noget mere lækkert end en shampoo og en balsam med en lækker duft af noget friskt.. 
Dette er en straightning shampoo, som er rigtig god til at få dine natur krøller til at slappe af, og lade sig glatte ud. Shampooen tilfører håret pleje og fugt, og reducerer krus fra hovedbunden, til spidserne af håret.

ikke nok med det, så passer shampooen til alle hårtyper.. 
Me like !! ´+++++ den koster ikke en hel bondegård.. nogle vil måske mene at det er mange penge at bruge på hårprodukter, men kan man egentlig sætte en pris på selvtillid og glæde for sit hår??? 
Læs mere om produktet på linket herunder:
Har man først sagt A, så må man selvfølgelig også sige B. Her er den anden ting jeg godt kunne tænke mig at vise jer - nemlig Straight Sexy hair conditioner. 
Som selvfølgelig er i samme serie, som Shampooen herover ^^ - for at opnå de bedste resultater, skal man som udgangspunkt vælge produkter i den samme serie. 

er en fugtgivende balsam, der kombinerer styling-infunderes agenter og nærende blødgørende ingredienser for at hjælpe fastsætte neglebånd, kontrollerer krus og tilføjer dit hårglans og blødhed.

Alt i alt kan jeg kun anbefale disse to produkter, hvis du som jeg, lider af tørt hår med en tendens til lidt krus.. 
FUGT FUGT og ATTER FUGT!!! både til huden og til håret :-) det er vejen frem :-)

Læs mere om produktet - følg linket herunder:

Her er den sidste ting jeg godt kunne tænke mig at vise jer.. 
Jeg har opdaget at styling-serumer (korrekt, flertal???) :-D er en god måde at få bugt med en del af det der krusede hår, men den jeg har, beskytter ikke samtidig mod varme.. 
og - så var det jeg faldt over denne her lille sag.

Som de skriver i beskrivelsen, så er den det ideele våben mod ukontrollerbart tørt og kruset hår. Og efter at jeg fyntørrør mit hår hver dag (eller næsten hver dag), så kan man godt antage at mit hår er blevet en anelse tørt, så Michelle sidder og tænker :" YAAY"...
Ydermere så så går denne lækre serum ind og beroliger håret, og efterlader det silkeblødt, også selvom dit hår bliver udsat for for temepraturer med høj luftfugtighed. Uderover det, så indeholder serumet desuden en varmebeskyttende formel, som beskytter håret mod den skadelige varme fra stylingredskabet... Det er jo simpelthen alt i én flaske .. og som kvinde, ved vi jo godt hvor uoverskueligt det er at have noget stående for alting.. Krus, varmebeskyttende, styling, osv osv.. jeg giver i hvert fald dette serum, en thumps up :-)
I kan læse mere om produktet på linket herunder. 


Dette indlæg er lavet i samarbejde med 

2 kommentarer:

 1. Tusind tak for tips'ne! Der er intet værre end kruset hår!!! :-D

  Knus!
  www.livetifoelgeida.dk
  - Kig gerne forbi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej ida :-) jamen det var da så lidt... og nej der er simpelthen ikke noget værre... ingen tvivl om det .. :-) og hvis man nu kunne bekæmpe det en smule, så ville det jo være fantastisk :-)

   kigger gerne forbi din blog :-)

   knus

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)