lørdag den 9. november 2013

raw lovely

Hey skønne læsere :-)
Jeg ved godt jeg har snakket temmelig meget om raw food de sidste uger - men det er gået hen og er blevet en stor del af min hverdag - så synes det er ganske naturligt :-)

I formiddags lavede jeg en SUPER lækker smoothie, som jeg godt kunne tænke mig at dele opskriften på, med jer :-)

til middags-mad - lavede min lillebror og jeg, denne smoothie, og han var helt solgt i den :-) lækker måde at få de der unger til at spise noget frugt, han var vist temmelig facineret af min juicer :D .. Griner lidt. Jorbær & Appelsin shake

2 appelsiner
1 banan
2 dl frosne jordbær
evt. lidt agave nektar

Kom det hele i den blender, indtil du har den lækreste bløde konsistens
Du kan selv bestemme om det er bærene der skal være frosne, eller bananen. 

Tip: Jordbærene kan nemt erstattes af andre bær - hindbær, blåbær osv.. 


Den smager simpelthen HIMMELSK!!!!!!!! .. det er klart en af mine favoritter ! 

- Her til aften var både min lillebror og jeg, en smule lækker-sultne .. så jeg gik på rov i min nye bibel, samt i mine skabe - og fandt frem til at jeg godt kunne tænke mig at lave en raw-chokolade mousse.. 

(det skal lige siges at moussen skulle blendes meget mere - men jeg har kun en billig discount blender til rådighed, og den ville iikkeeee helt som jeg ville.. (kunne være jeg skulle ønske mig en nyere) - og min avocado var ikke ret moden, så resultatet blev ikke det bedste. 

Chokolademousse

20 dadler
3-4 spsk raw kakao-pulver (jeg snyder og bruger alm ren kakao-pulver)
1 avocado (det er vigtigt at den er så moden som muligt)
4 spsk agave nektar
evt lidt appelsinsaft og lidt reven appelsinskal

Tag stenene ud af dadlerne. Skræl avocadoen og tag stenen ud. Kom alle ingredienserne i en blender og blend indtil du har en cremet mousse. 

Denne smager også rigtig godt... man skal bare selv justere hvordan man vil have sin kakao smag - jeg er ikke så meget til en koncentreret smag af kakao - men sådan er vi så forskellige ! :-)

Prøv det .. 
Denne dessert kunne du spise til morgenmad, og det ville stadig være super godt for din krop... det er det jeg elsker ved raw-food.. at selvom du kan lave nogle vildt lækre desserter, så er de stadig super sunde, og du kan spise alt det du har lyst til.. med god samvittighed :-) YAY!!!!!!!!!!!

god fornøjelse, og bon appetit ! 


1 kommentar:

  1. Dem må jeg vidst prøve! :o De ser virkelig lækre ud!

    Knus!
    //Ida
    www.livetifoelgeida.dk

    SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)