søndag den 24. november 2013

Tasty Raw Bite

OMG!!!.. Disse er som "a tiny slice of heaven" .. De smager FANTASTISK .. og tater under 5 min at lave :-) ..
Så sidder du ligesom jeg, lørdag aften, og har lyst til noget nemt, sødt og lækkert.? så er dette den perfekte opskrift til dig.. Det er raw - det er sundt og det er sødt.. kan det næsten blive bedre? :-)

Det skal du bruge:

 • en food processor
 • 1 æble
 • ca 5 dl hakket gulerødder
 • ca 8 dadler (gerne dem med sten, men den skal du dog pille ud inden)
 • lidt kanel
Kom først de hakkede gulerødder i food processoren, og pulser ind til de er meget fint hakkede, kom herefter dadlerne i (husk at tjekke om der er sten i - halvér dem) - kom lidt kanel i efter smag - og pulsér igen, indtil blandingen er kørt godt sammen.
Skær dine æbler ud - så skroget ligger vandret. Skær lidt inden midten, så du får nogle pæne ens størrelser æbleskiver - skær dem tynde.. - Bank kærner ud, og læg den ene skive som bund. Kom lidt af blandingen på bunden, og læg så endnu en skive på - gør det samme igen.. og kom en æbleskive som top. 
Du kan nu vælge om du vil skære dem ud i kvarte, eller i halve... :-) 

De er super lækre som eftermiddagssnack til ungerne i stedet for slik, da disse pga gulrøddernes og dadlernes sødme, er et virkelig godt alternativ. 
De smager HIMMELSK - og så er de jo som i kan se - suuuuuper nemme at lave. 

:-) Velbekomme! 

2 kommentarer:

 1. Åhrrr det ser bare mums ud...må prøves

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal uden tvivl prøves af :-) de smager virkelig godt, og så er det virkelig fedt i stedet for en pose chips, eller slik ..

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)