fredag den 13. december 2013

12. December

Wuuup Wuup ! <3 

Jeg har i dag haft en fuldstændig fantastisk dag sammen med min mor ! - Vi vandt to billetter til mini-koncert med Gustav & 8-ball - på Københavns hovedbanegård - hvor vi samtidig fik nogle lækre goodiebags - hele 4 stk faktisk :-) - det var Flora Dania & panduro hobby - som havde arrangeret eventen - og der blev både taget billeder med julestjernen med flot baggrund, og man fik mulighed for at få taget billeder med både 8-ball og Gustav :-) Jeg fik skudt nogle suuuper gode billeder af hele arrangementet, nogle af dem kan i se herover.

Udover eventen på hovedbanen, gik min mor og jeg en tur igennem strøget - det bød på et besøg ved Rossmans Destiny's butik - samt en tur op i rundetårn :-) Det var super hyggeligt, men kan godt mærke at alle de kilometers gåen, har sat sine spor i benene, de er temmelig trætte lige nu :-) griner. 

Magen til entertainer skal man godt nok lede længe efter. i 17 min sprang gustav rundt på gulvet som en anden abe, og dansede/sang - det var super underholdende, og jeg var virkelig overrasket over hans evne til at nå ud, til alle publikummer, uanset hvor de stod henne. Flere gange kiggede han hen til mig mens jeg tog billeder (som i kan se et eksempel på herover) :-) 
Alt i alt en super dejlig dag! - kig med på min Instagram - hvor i kan se lidt billeder fra dagen i dag. 

IKKE AT FORGLEMME!!! - jeg var lige et smut i radio sydhavsørene i morges, sammen med min mor også - vi skulle ind og lære værterne at hækle, meeeeen - det kan jo ikke gøres på 2 1/2 min, hvilket de så også måtte indse , men sjovt var det :-)

se billedet fra studiet på min instagram også :-) <3

Glædelig jul! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)