fredag den 13. december 2013

Fotokalendre - Den perfekte julegave til dem som har alt


Hmm.. Lige rundt om hjørnet venter juleaften, og nu står man her, d. 12 December, og har stadigvæk absolut INGEN idé om, hvad skal give vedkommende, som har alt?
I mit tilfælde handler det om mine bedsteforældre. Det har naget mig det meste af November og December nu, men men men men men, så opdagede jeg denne smarte idé :-)

Hos www.onlinefotoservice.dk - kan du virkelig nemt og hurtigt, bestille den smukkeste julegave som dine kære vil elske - nemlig din helt egen personlige kalender - som kan fåes i mange forskellige varianter. 
Du uploader selv billederne som du godt kunne tænke dig at bruge i kalenderen - vælger tilbehør som for eks skrifttype, skriftfarve osv - og så klarer de fabrikationen af din helt egen, og meget personlige julegave. 

Der er mange muligheder for at personliggøre din kalender, så den passer lige netop til dig, eller en du har kær. 
Prisklassen ligger fra 89-399 kr - så der er lidt for alle pengepunge :-) Jeg er selv suuuper forelsket i disse kalendere :-)


Det tog mig ikke ret meget mere end 20 min - så havde jeg faktisk lavet en hel kalender med billeder på alle månederne - så så nemt kan det faktisk gøres :-) jeg er super tilfreds. 
Selve sitet, er faktisk super nemt at finde rundt i - så selv nybegyndere kan bruge det :-) ikke noget med nogle svære indstillinger eller andet man ikke forstår :-)

Så står du lige og mangler den perfekte personlige julegave, som ingen andre kommer med - jamen så klik her - og kom nemt igang :-)


Glædelig jul :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)