mandag den 16. december 2013

Reklamer, JA TAK


Hej søde & Fantastiske læsere :-)

Jeg vil gætte på at mange af jer som dagligt følger med, underer jer over, om min blog er gået hen og blevet en ren reklamesøjle, og jeg kan sagtens forstå jeres undren :-)
 Det er også grunden til dette indlæg, for at få mulighed for at forklare hvad der ligger til grunde for mit valg af reklamer.

Sagen er den, som mange af jer ved, så er jeg studerende = næsten ingen penge, til alt det som man som ung, synes er sjovt. 
 
For nogle måneder siden, opdagede jeg en hjemmeside, hvor man kunne tjene lidt ekstra penge, ved at reklamere for forskellige firmaer, som gerne ville have promoveret enten deres shop, eller specifikke produkter. Det så jeg som en mulighed for at bruge min platform, som efterhånden når ud til en bred mængde mennesker, til at tjene de ekstra penge som jeg har brug for, for at kunne gøre de ting jeg godt kunne tænke mig. 

Det er måske ikke altid så fedt som læser hele tiden at støde på Reklame indlæg - men der er det min bøn kommer til jer - bær over med de reklamer der kommer :-) se det som et tegn på at jeg prøver at gøre noget godt for mig selv og min familie, ved at vi kan lave nogle ting sammen (gå i biffen for eks) - i stedet for at irriteres over at skulle se på det. 

Jeg prøver så vidt det er muligt at variere mine reklamer, så ikke det bliver noget som jeg slet ikke selv kan stå inde for - jeg vil ikke miste alt det som jeg har brugt et år på at arbejde op med denne blog :-)

Så i dette tilfælde tager vi JA-hatten på, og siger, JA TAK til reklamer, og NEJ TAK til fattige studerende :-) - håber på jeres forståelse, og husk på, det er helt okey at have andre meninger, og i må også gerne give dem tilkende, men gør det på en sober og høflig måde, og husk på at dette er min platform, og har du ikke lyst til at læse reklamerne, så kan du jo bare scrolle forbi dem ! :-)

 

2 kommentarer:

 1. Det er en rigtigt god idè hvis man har brug for noen ekstra kr.
  Mange lader reklamene dog tage overhånd og reklamerer for alt der er.
  Synes det er super at du så prøver på at variere det lidt og er lidt kritisk overfor hvad du vil reklamere for :-)
  Du mister i hvert fald ikke mig som læser af den grund :-)
  Må nok sige jeg blev lidt overrasket da jeg lige pludselig såg et reklameindlægg.
  Jeg siger JA til reklamer HVIS folk kan styre det og ikke lader reklamer tage overhånden.

  Hav en rigtigt dejlig jul :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jenny :-) tusind tak for din respons :-)

   Rigtig glædelig jul til dig også :-)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)