fredag den 13. december 2013

Steam - E-cigaretter til den kvalitetsbevidste dansker


E-Cigaretter er lidt en mærkesag for mig, fordi jeg har konsekvenserne af rygning helt tæt inde på livet. For halvandet år siden, døde et nært familiemedlem af lungekræft, og fra den dag vi fik beskeden om hendes sygdom, stoppede min mor med at ryge, og gik direkte over til at dampe. Kræft løber i vores familie, og vi ville gøre vores til, at vi ikke skulle miste vores mor for tidligt. Derfor traf hun det vigtigste af alle valg - at kvitte 30 smøger om dagen, for at gå over til E-cigaretter, Et valg som hun i de 2,5 år som det er siden, aldrig har fortrudt, og det har vi, hendes børn, heller aldrig. 

Problemet med mange af de forskellige mærker som er på markedet lige nu, er at mange af dem går i stykker, tankene knækker, væsken er ikke særlig god, og de får ikke den fulde oplevelse af at dampe, og giver måske op, før de egentlig har prøvet det. 
Steam, og selvfølgelig jeg selv, mener at E-cigaretter kan rede menneskeliv . Tror du også?

Hvis du ligesom rigtig mange andre mennesker over hele verdenen, har valgt at kvitte smøgerne, og tænke i det aller mest effektive alternativ? så har www.steam.dk - alt hvad du behøver for at komme i gang. Lige fra selve E-cigaretterne, til væsken som man ryger på. 
Hvis du er helt ny i dette univers, så kan jeg fortælle at E-cigaretterne fungerer sådan, at man køber selve cigaretten, - hvor der medfølger oplader & tank. Så køber du væsken som du kan ryge på - som kommer i en stooor mængde forskellige smage - alt fra jordbær, til redbull, til lakrids og kaffe, så der er noget for enhver smag. Jeg ryger ikke selv, men har smagt flere af smagene, og de smager virkelig godt. Men også her er der meget stor forskel på kvaliteten - nogle er mere kraftige i smagen, nogle er noget rigtig møg at ryge på, nogle smager af alt for lidt, og så er der dem som bare er helt perfekte. Det har meget at gøre med, hvor og hvordan væskerne bliver produceret - hos steam.dk, bliver væskerne ikke produceret i Kina, som mange andre gør - nej de er produceret under kontrollerede forhold, her i Europa. 

Hos Stem leverer de super god service, danske brugermanualer, og ikke mindst dansk support, hvis du skulle have brug for hjælp, eller du måske har spørgsmål til hvordan DU kan komme igang med en sundere og bedre livsstil - tro mig, dine omgivelser vil elske dig. 

Fordelene ved E-cigaretterne er, at du må ryge på langt de fleste offentlige steder, på spisesteder, biografen, diskoteker osv. Da det er vanddamp du ryger på (dog indeholder væsken nikotin, så nogle ejere vil ikke have det, men spørg der hvor du er). 

Der er kun fordele ved E-damp .. hop med på den meget populære bølge. Hop ind hos STEAM - og kom i gang med det samme.  

(NOTE: under denne udvikling, vil du nærmest gå i chok over hvor grimt røg lugter)

http://www.steam.dk/begynder-guide/2 kommentarer:

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)