mandag den 27. januar 2014

The biggest jurney of my life


Hej skønne læsere :-)

d. 2. Januar (om natten) - skrev jeg et indlæg, omkring det at overveje at flytte ud af Danmark, og flytte til et helt nyt land, med helt nye kulture og et helt andet folkefærd - hvis ikke du har læst det - så kan du gøre det lige HER

Rent faktisk, så er der er en nyhed på den front - og som i nok allerede har gættet på billedet - så er nyheden, at biletten til Ho Chi Minh City, Vietnam, er bestilt -  og jeg har afrejse d. 12. feb :-)

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!

Jeg har i den forbindelse oprettet en ny blog, til deling af tanker, følelser, billeder osv, i forbindelse med mine oplevelser, både før, under og efter jeg er ankommet i Vietnam :-)

Bloggen kan du finde lige her :

- Jeg har faktisk gået et skridt videre, og har oprettet en separat youtube kanal, til deling af videoer osv - Den kan du finde og subscribe på lige her:


grunden til at jeg har valgt at lave både blog og ny youtube kanal, er simpelthen for på den måde, at være i stand til at kunne "dokumentere" alt - som en form for online dagbog, som alle kan få en del i - specielt min familie og venner herhjemme, som er interesserede i at se hvad jeg laver helt dernede i Asien :-)

Jeg håber i har lyst til at tjekke begge dele ud - faktisk er det første indlæg allerede skrevet på den nye blog - så kig det gerne :-)


2 kommentarer:

 1. Jeg er misundelig. Det må være fantastisk at have muæighedeb for at opæeve en anden kultur ved at bo i den :-)
  Håber du får det fantatisk -jeg vil følge med på bloggen.
  /Jeanet

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler tusind tak :-)
   og ja det bliver sååååååå spændende :-)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)