søndag den 2. februar 2014

Arganolieshop.dk

For nogle dage siden, modtog jeg en mail fra søde Sabrina - som er indehaver af websitet www.arganolieshop.dk.
Hun tilbød mig at prøve en arganolie til håret af - og det takkede jeg selvfølgelig ja til - da jeg rigtig længe gerne har villet prøve en lignende olie :-)

Jeg har nu prøvet den af i nogle dage - og jeg må sige at jeg er forelsket... det er en yderst lækker og velduftende olie, som ikke fedter, men som plejer håret - og gør det skinnende og super lækkert at røre ved.
Jeg prøvede det faktisk også af ved lige at prøve at smøre det i ansigtet - og jeg blev faktisk glædeligt overrasket.  Det hverken fedtede ikke - og det trak  virkelig hurtigt ind i huden - og gjorde det faktisk ret lækkert at påføre make up bag efter.
Du kan læse mere om produktet lige her : http://arganolieshop.dk/produkt/100-ml-arganmidas-arganolie/
Jeg er uden tvivl meget poditivt overrssket over produktet - og kan varmt anbefale det til andre :-) 
Så tøser - skynd jer ind og køb denne lækre olie - mens den er på tilbud :-)

Tak til Sabrina fra www.arganolieshop.dk - for at give mig muligheden for at prøve det af :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)