søndag den 23. marts 2014

Nej - min blog er ikke blevet en reklamesøjle


Hej alle i skønne skønne og meget savnede læsere.
Først og fremmest vil jeg gerne lige sige - NEJ - min blog er ikke gået hen og blevet en reklamesøjle - selvom jeg lige et kort øjeblik, selv blev i tvivl :-D .. 
Ej jeg ved godt at der har været mange reklame-indlæg de sidste dage - og derfor så fremhæver jeg lige et tidligere indlæg som jeg skrev, lige netop omkring disse reklame-indlæg :-)

Du kan læse indlægget lige her:

http://www.mspuur.com/2013/12/reklamer-ja-tak.html

Når det så er sagt - så vil jeg gerne lige dele med jer, at jeg d. 2. April - skal til foredrag med selveste JIM LYNGVILD !!!!!!!! jeg er fuldstændig oppe og ringe over det - det er så fantastisk at han endelig kommer til Nykøbing F. 
Det har jeg gået og ventet - MEGET længe på.
Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften - nej - faktisk mere end til juleaften. 

Jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret om hvordan det er gået når vi når dertil :-)

Ville bare lige dele det med jer.. 
Og til jer som læser med herinde pga. hækling - jamen så kan jeg sige - at ja - min blog har ikke handlet ret meget om hækling, i meget lang tid - men det skal der ændres på nu - så bare rolig - i får også lidt at læse ude i fremtiden :-)

<3 love to you all! <3
 & så deler jeg lige en super dejlig sang med jer alle sammen - så vi sammen kan gå sommeren glade imøde ! :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)