lørdag den 22. marts 2014

topstore.dk - kvalitets blækpatroner til discountpriser


Faktisk så er det ingen hemmelighed - at jeg faktisk har ejet en printer i godt et år - men simpelthen er for nærig til at bruge de aaaalt for mange penge på blækpatroner til den - fordi jeg synes det er sk*** dyrt altså.. jeg har i løbet af det år - gået og kigget efter gode tilbud på patroner - og jeg synes bare ikke rigtig at det er lykkedes - så den har stået og samlet støv i mit skab siden jeg fik den - selvom jeg TIT står og mangler den..
 Lige indtil nu! .. jooow jooow...
 hos www.topstore.dk - er det faktisk lykkedes mig at finde blækpatroner til en rimelig overskuelig pris.
De har både patroner til Brother, Canon, Epson, og Hp - hvilket gør det muligt for de fleste at finde lige netop de patroner som de skal bruge.
Du kan finde patronerne lige her


 For mit eget vedkommende skal jeg bruge patroner til en Hp printer - og her har jeg fundet under hp 364 patronerne - denne sorte - til 59 kr ?????? joooow... 59 KRONER????? 
jeg kan slet ikke få armene ned - og så passer deres patroner til en hel række printere - så mon ikke din er på listen også ?

Jeg skal uden tvivl have købt nogle blækpatroner nu - så jeg kan bruge min printer :-DIngen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)