lørdag den 26. april 2014

Raunsborg - nordisk skønhed og en utrolig lækker mand
Hej alle i skønne læsere!
for nogle uger siden var jeg til det mest fantastiske foredrag med selveste Jim Lyngvild - aka creme-kongen af Raunsborg. Som mange af jer som læser fast med, uden tvivl har læst, er jeg stoooooor fan af både Jim, men også af hans serie af produkter. 

For et år siden - begyndte jeg første gang at bruge Raunsborg - nærmere sagt, håndcremen. Jeg har i flere år, lidt af voldsom eksem på mine hænder - som udvikler sig til noget der ligner brændsår - og INGENTING hjalp - og jeg havde virkelig mange smerter. 
i et sidste forsøg - havde min mor hørt om Jim's nye cremeserie - som kun var baseret på naturlige nordiske ingredienser - så den var vi nødt til at prøve.
Lidt skeptisk brugte jeg cremen et par gange om dagen i 3-4 dage - og jeg må indrømme, aldrig havde jeg været mere lettet ! . mine hænder var gået fra at gøre utrolig ondt, og ligne noget der var løgn, til at være fuldstændig helet op - og super bløde og lækre, og ingenting kunne man se på dem.


Raunsborg håndcremen var min redning, og er det stadigvæk den dag i dag. en gang i mellem hvis jeg får spist noget eller rørt ved noget, hvor mine hænder reagerer, så bruger jeg bare håndcremen, og så går det over i løbet af 10 min maks. jeg går ALDRIG nogle steder uden den på mig! 

- til det her fordrag som jeg var til på Celf i Nykøbing F - fortæller Jim om hans baggrund, hans beslutning om at gå ind i det her projekt - og hans motivation for at blive ved. 
Aldrig har jeg mødt så fantastisk og sympatisk et menneske - som var så meget nede på jorden, og gav os alle plads til at stille de spørgsmål som vi nu havde på hjerte. 

jeg har været fan af Jim i flere år nu - og det var netop fordi at han virkede som en person som trods sin status i mediebilledet, formåede at holde fast i sig selv, sine egne normer og sine egne værdier, og det var kun hvad jeg fik bekræftet til dette arrangement!

I anledning af arrengementet, mødte vi også Jims mand - Morten, som vi fik en god snak med - da det var ham som hjalp os med de give-aways som vi lavede på håndcremen for over et halvt år siden. 
Det var virkelig fantastisk at møde de to skønne skønne mennesker, som virkelig gav sig tid til at lytte og snakke med os - selvom at der var en masse andre mennesker som selvfølgelig også skulle have taget billeder og få autografer osv. 

hvis det er muligt - så er jeg endnu større fan af både Morten og af Jim efter den dag - det var en fantastisk oplevelse og en fantastisk øjenåbner for både min mor og jeg!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)