onsdag den 7. maj 2014

Roll on flawless foundation

Dette indlæg er sponsoreret af www.online-mode.dk


Halløj skønne læsere :-) <3
Så fik jeg lige en mulighed for at prøve denne Roll-on foundation - og jeg skal være ærlig og sige - at det har jeg ønsket mig, siden de først blev lanceret for et par år siden. 
Det virkede som det aller nemmeste i hele verden til at undgå kanter osv - det var i hvert fald sådan det blev lagt ud i reklamerne :-D

- Men nu fik jeg så muligheden for at teste den af selv - hvilket jeg da er rigtig glad for. 

1 - Konsistensen?

konsistensen er faktisk lidt sjov .. den er jo nødt til at være hård, så den kan rulles på - men det er lidt som om at den ikke rigtig vil op på rulle-børsten - man skal køre ret mange gange, for at få en passende mængde foundation op på rullen. Jeg har jo kun prøvet mousse-foundation og den almindelige flydende - så denne her var lidt speciel for mig. 
Jeg er ikke helt tilfreds med konsistensen sådan alt i alt - den kræver for meget arbejde at få på rullen.

2 - Farven?

Faktisk så levede farven til foundationen op til mine forventninger og den levede også op til det som blev "lovet" ud fra det tilhørende billede. Den passer rigtig godt til min hudtone - så dejligt at det var et match - selvom jeg kun har set den online.


3 - Applikationen?

Når man så omsider har fået en okey mængde på rullen - så skal de jo også kunne fordeles - og umiddelbart - ja så fungerer den jo som det var hensigten til at starte med - men hvorvidt den lever op til mine forventninger eller ej - tjaaa.. det må jeg jo indrømme at det gør den ikke. som man nok kan forestille sig, med en maler rulle - så kører du sådan lidt frem og tilbage - og det er egentlig svært, sådan at lave et system for hvor man har været - det bliver sådan lidt maler-arbejde agtigt - og jeg synes faktisk at det var lidt svært at arbejde med - både pga konsistensen - men også pga rullen. 

4 - resultat/endelige vurdering

Nå så kom vi til den endelige vurdering? - og tjaaa.. hvis vi starter med resultatet - man kan sagtens få et pænt resultat - hvis man tager hænderne lidt i brug, til udglatning af lidt kanter hist og her - og den lægger sig også pænt i huden, og dækker det den skal. 
faktisk så er det en okey foundation - jeg er bare ikke tilfreds med måde man skal bruge den på - og det er jo lidt af den grund, man køber den. 

Som sagt - resultatet kan sagtens blive pænt og ensartet - det kræver bare mere arbejde end med en almindelig flydende foundation. Tusind tak til www.online-mode.dk - for at have sponsoreret denne roll-on foundation til mig til at teste af. 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)