lørdag den 21. juni 2014

Crochet babyblanket - aaawww :-)

Heeeey Guys :-) så er jeg tilbage med noget hækle-relateret - hvilket er noget nær en menneskealder siden jeg sidst har været det :-)

Sagen er den, at jeg faktisk ikke har hæklet i meget lang tid - har bare ikke rigtig haft lysten, men den må man sige er ved at være tilbage igen :-) 
Jeg havde brug for et "kom-i-gang-med-at-hækle-igen" projekt - noget som ikke var alt for hurtigt at lave - så jeg kastede mig over at lave et babytæppe - noget som jeg ellers normalt, overhovedet ikke har tålmodighed til :-)
Men færdig blev det - med hjælp fra nogle kedelige timer på jobbet - og jeg må sige, jeg er ret stolt ... det er jo ikke noget voldsomt svært projekt - men det har været hyggeligt - og resultatet er blevet sådan som jeg forventede det :-) nogle gange skal man også huske - at det behøver ikke være en super avanceret teknik - for at resultatet kan være beundringsværdigt :-) det kan mange gange være det mest simple, som er det mest nuttede og iøjnefaldende :-)

Tæppet er lavet med garn fra min mors online garn-butik - som du kan finde lige her

Link til hvor du kan finde det garn som jeg har brugt - kommer her:

Lige nu har hun ikke de lyserøde farver på lager - men tjek de andre farver ud også - de er sååååå henrivende - jeg har selv en del af dem :-)

Garnet jeg har brugt er 100 % akryl - men det er baby-akryl - hvilket vil sige at det er super blødt og lækkert - og varmt ... og dem som har et eller andet imod akrylgarn - jamen de skal have lov til det - men der er voldsomt stor forskel på kvaliteterne af akrylgarn - og dette er en af de bløde og lækre typer - lidt sammenlignet med red hearts baby serie - hvilket også er 100 % akryl :-)

jeg har lavet tæppet på en hæklenål 3,5 - og du kan finde video "opskriften" på tæppet lige her


& den skrevne opskrift lige her


Husk endelig at gå ind og like min facebook side - som du finder i bloggens højre menu :-) - der vil der også blive postet links til give-aways hvor du kan vinde fede ting - samt følge med i mine hækle-projekter i fremtiden :-)

HUSK HUSK HUSK!!! 

Jeg har tænkt mig at lave et form for galleri - så hvis du har lavet noget ud fra en af mine opskrifter - hvad enten det er på min youtube eller herfra - så send mig dine billeder på min facebook side - så laver jeg en form for "læsernes billeder" :-)

Gooooood weekend alle sammen <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)