tirsdag den 23. september 2014

Anmeldelse Raunsborg håndsæbe


For noget tid siden, der modtog jeg en håndsæbe, samt håndcremen i ekstra stor størrelse, fra Raunsborg headquarters, desværre har jeg først haft tid til at skrive om det nu - men hold da op, det gav tid til virkelig tid til at prøve produktet af.

Dette er ikke en anmeldelse af håndcremen, da jeg allerede har lavet hele 3 anmeldelser af den - men for lige at opsummerer, så er jeg MEGET STOR fortaler for Raunsborg håndcremen - da den har reddet mig for utrolig mange smerter og lidelser på mine hænder - på blot en uges tid.


Men dette indlæg skal omhandle deres håndsæbe - som leveres i en 500 ml dispenser, det vil sige, til rigtig mange håndvaske :-)

Som med alle de andre Raunsborg produkter, så er jeg fuldstændig forelsket - den dufter himmelsk - den dufter rent, med et frisk pust af birk. den er drøj i brug - skummer ikke helt sindssygt som med mange andre håndsæber - men lige den helt rigtige mængde. 

Den er skånsom ved huden, og blødgører og fjerner skidt og snavs så let som ingenting - den er simpelthen uundværlig i mit hjem :-)

Man kan sige, konsistensen er meget lig andre håndsæber, men resultatet skiller sig langt ud fra andre produkter. Som med alle de andre af Raunsborgs produkter - så er håndcremen også baseret på nordens naturlige urter. 
Den virker ikke udtørrende.

Da håndsæben er tilsat ekstrakt fra lind - har den samtidig en antibakteriel effekt.
For ekstra blød og smidig hud, anbefales brug af Raunsborg hand creme efter håndvask :-)

Vil du også prøve håndsæben - så kan du købe den lige her


- og så vil jeg da lige nævne den store version af håndcremen - som jeg er total glad for, fordi jeg bruger ret meget af den - den fåes nu i 200 ml - som er dobbelt så stor :-)
Den kan købes lige her:


 ^^ det er et vidundermiddel! PRØV DET!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)