mandag den 15. september 2014

Den der "juuuhuu" følelseHey alle i skønne mennesker, som dagligt kigger med :-)
Først vil jeg gerne lige starte med at sige - tusind tak til dem af jer, som trofast er herinde, selvom der sker alt alt for lidt for tiden - men med kæreste og job og det daglige, så er det svært at finde tiden til at blogge :-)

I dag vil jeg "blære" mig lidt med mine nyeste køb - som jeg har gjort en virkelig god handel med - i den lokale Netto :-)
Jaaaa - så har man lidt den der "juhuuuuuu" følelse :D

- Det første jeg i går indkøbte - til den vanvittige pris af - hold nu fast 10 kr
- det er den tablet holder, med magnet til køleskabet - og jeg må indrømme - jeg er allerede totalt forelsket i den - det er næsten lige som at have fjernsyn i køkkenet - og så er den mega super praktisk til når jeg skal læse opskrifter på min tablet, som jeg gør rigtig ofte, uden at den er nødt til at være i nærheden af maden og blive fedtet til - DET ER ER VIRKELIG GLÆDE FOR IKKE RET MANGE PENGE!!!! :-) den er vist sat ned fra 100, så det er jo en besparelse på 90 % :D WUHU!!!

- Det næste som jeg også købte rimeligt billigt - det er en tavle-sticker til døren - som i ser på nederste billede - det er en super fed idé - specielt fordi jeg har nogle ikke så pæne døre i mit hus - og så fordi at det jo pynter med små søde beskeder på døren :-) den gav jeg faktisk kun 40 kr for - og jeg elsker den allerede :-) smiler

hvornår har du sidst gjort et køb, hvor du bare var fuldstændig forelsket i det du købte? og hvor det samtidig var en virkelig billig pris? :-)

  

2 kommentarer:

 1. Jeg MÅ da forbi nette idag <3

  Tak fordi du delte - kan da ikke leve uden den tablet dims :)

  Hilsen Simone

  SvarSlet
  Svar
  1. Neeej - jeg kan heller ikke leve uden den - den er simpelthen fantastisk - jeg ELSKER DEN ! :-)
   Håber de har den i din netto også :-)

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)