søndag den 21. september 2014

Firmajulefrokost i København???


Står du og mangler en fantastisk idé til årets firmajulefrokost?? - så er her et super fordelagtigt tilbud fra Grunk Events :-)

Grunk Events er et professionelt eventbereau, som sørger for komplette firmajulefrokoster i alle størrelser i København. Med lang erfaring, kan du trygt overlade planlægning og udførelse til dem, og selv nyde godt af den gode mad og selskab. 

Hos Grunk Event har de sammen med deres samarbejdspartnere, en række af københavns hoteller, sammensat nogle pakkeløsninger - hvor du kan vælge den, som passer bedst til dine ønsker og behov.
Grunk events stiller sig også til rådighed med gode råd og vejledning, hvis det kniber med at få valgt det helt rigtige, til netop din virksomhed.

Fra Grunk events side, vil der på selve dagen for julefrokosten, blive sørget for alt, både mad, drikke, underholdning osv, så ikke i skal foretage jer andet end at dukke op. 
På den måde sikrer du dine medarbejder en fantastisk hyggelig aften, og du er selv til stede til at nyde det hele sammen med dem, i stedet for at skulle stresse rundt.

Du kan få et uforpligtende tilbud på tlf +45 70 220 940
Eller på mail: mail@grunkevent.dk

 Vær på forkant - og sørg for årets aller fedeste julefrokost, i samarbejde med Grunk Events :-)

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)