mandag den 22. september 2014

Hæklet Cardigan med stjernemønsterÅh jeg er så glad - jeg er endelig færdig med min seneste kreation, i form af verdens nok sødeste cardigan til baby' samt støvler der passer til... ej, men er så forelsket, at jeg straks gik i gang med bluse nr. 2 - denne gang til dreng ... :-) 
 Opskriften er lavet af Brigitte Sloth - og kan findes ved at klikke på hendes navn :-) 

Jeg har hele tiden beundret hendes meget flotte kreationer - og nu bestemte jeg mig for at købe opskriften til dette sæt :-) 

Jeg er selv meget tilfreds med udfaldet - (vil dog lige påpege at mannequinen som tøjet sidder på, har lige for urealistisk lange arme - derfor virker ærmerne umiddelbart lidt korte...) :-) 

Jeg er suuuuper glad for det - og når man ser babytøj i den størrelse, så kan man næsten ikke andet end at blive lidt skruk :D griner

Det var faktisk min debut med stjernemønster - og må indrømme, da jeg skulle se det på skrift, der var jeg ved at give op - for jeg tænkte, at det kunne jeg overhovedet ikke hitte hverken hoved eller hale i - der er altså bare nogle mønstre/fremgangsmåder, som er så umulige at forklare forståeligt på skrift - så dem er man nødt til at se en video af, for at kunne forstå det - og heldigvis var der i opskriften linket til video, så det gik alt sammen :-) dog.... når man har mestret mønsteret - så er det faktisk virkelig simpelt - og jeg har tænkt mig at lave en video med det på min youtube kanal, når der lige er et ledigt øjeblik :-)

Garnet det er lavet i - er simpelthen det lækreste af det lækre uld ... det hedder Wool Deluxe og er 100 % uld - og det er sååå blødt og såååååå lækkert, både at hækle med, men også at røre ved.. egentlig så skulle man bruge bomuld i opskriften, men min mor havde lige dette garn, som skulle prøves af, og må indrømme, det fungerede langt bedre for mig, end det villet have i bomuld :-) den er hverken tung eller noget, og så er den super varm for en lille størrelse :-) 

jeg er blevet fuldstændig forelsket i det her garn, som kan købes hos min mor til billige penge -og så i et hav af farver... LOVE IT BIG TIME!!!!! <3

http://spuurspot.yarnshopping.com/wool-deluxe-light-grey-melange

  Hvad synes du om sættet?


5 kommentarer:

 1. Det er godt nok et sødt sæt ��
  Elsker den farve kombination du har valgt.

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Det kan jeg godt forstå at du er - jeg er også helt solgt i dem, må jeg indrømme :-) smiler

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)