fredag den 19. september 2014

Mackabler.dk - hårføre iphone kabler

http://mackabler.dk/hardfore-lightning-kabler-i-stoff-85.html

Vi har alle sammen prøvet det - ødelagte, knækkede, irriterende, hår-udtrækkende møg oplader kabler... kabler som knækker i ledet - som får en løs forbindelse, og som bare lige pludselig holder op med at virke... - og så er det ellers ud og finde et nyt kabel - for så igen at opleve det samme - fordi oplader kabler er virkelig skrøbelige, og går nemt i stykker. Og folk med smartphone, har som regel altid en oplader på dem - og ledningen kan bare ikke holde til at blive rullet, bukket og bøjet - ergo, samme process om igen :-)

men det skal være slut - for nu er der kommet nogle meget mere hårdføre oplader kabler på markedet - nogen som har lidt mere modstandsdygtighed - og som ikke bare går i stykker for et godt ord :-)

hos www.mackabler.dk - forhandler de, de lækre kabler - som er betrukket med stof - for at sikre en længere holdbarhed af kablet... Så er du træt af dine kabler - som ikke holder til, ja well, noget som helst? 
 så kan du få fat i det hårdføre lightning kabel lige her


& prisen er ikke engang noget at kimse af - for den ligger rimelig lavt på kun 79 kr - og så kan du endda få det i 3 forskellige farver - og virker til Iphone 5, 5c & 5s - samt til ipad 4, ipad mini & ipad air :-)

Dette er ikke kun en reklame - Jeg har selv testet kablet - og kan stå inde for - at det virkelig KAN holde til lidt mere end de originale (og de knapt så originale) kabler - og når man får det i hånden, så er man ikke i tvivl om at det kan tåle lidt mere modstand :-)

Så skynd dig ind og bestil dit nye kabel - og stop frustrationen over ødelagte kabler :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)