fredag den 19. september 2014

Uniwatches.dk - kickstart dine julegaveindkøb


Uuuh.... tiden er lige ved at være her - tiden hvor vi alle sammen skal stresse rundt, fra butik til butik, for at få købt alle de mange julegaver... men så er det jeg spørger? hvorfor ikke starte allerede nu - og så slippe for noget af stressen om et par måneder? :-)

og så sidder du og tænker "hmm, ja det var måske ikke en helt dårlig idé" - præcis som du uden tvivl beslutter dig for, hvert eneste år :D

- nå men her er i hvert fald muligheden for at starte allerede nu, med et køb af et af de super sprøde ure som de har hos


Hos uniwatches - har de ure i alle størrelser, former, faconer, og ikke mindst prisklasser :-) der er uden tvivl et til dig, eller en af dine nærmeste :-)

jeg har udvalgt en lille top 3 over det ur som var mit favorit i kategorierne "Herre Ure", "dame ure" og "unisex ure" - og i den rækkefølge :-)


Som i kan se på priserne - så er de i lidt forskellige prisklasser - og faktisk, i hver kategori, er der ure helt ned til 300 kr - så der er lidt for enhver pengepung og smag :-)
 De har alt lige fra fede retro ure, til de dyre designer mærker :-) 

kickstart dine julegaveindkøb hos www.uniwatches.dk :-)

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)