onsdag den 17. september 2014

www.opvaskebørsten.dk - alt i rengøringsartikler

www.opvaskebørsten.dk


Går du ligesom jeg selv, med nogle rengøringsartikler, som måske godt kunne have været bedre? gør du også rent med de billige klude - og tænker måske ikke nærmere over, at rengøringen lige så meget afhænger af det udstyr du bruger? nå heller ikke dig? - jamen så meget desto mere grund er der til at læse videre :-)

Hos www.opvaskebørsten.dk - har de nemlig et KÆMPE sortiment inden for rengøringsartikler, som er effektive, praktiske og ting som man bagefter tænker "hmmm, hvordan har jeg formået at leve uden det?"

Hos opvaskebørsten.dk kan du finde lige dét som du står og mangler til din rengøring, bl.a. har jeg forelsket mig lidt i denne cut-off dispenser - som kan bruges til alu folie, husholdningsfilm eller bagepapir - og så er den i børstet stål - suuuper fin..


For at skære helt ind til benet, så får du hos opvaskebørsten.dk - kvalitet til discountpriser, og med krisen krassende og danskere som sidder godt på pengepungen, og helst ikke vil spendere alt for meget - jamen så er det jo oplagt :-) 

Det er både sjovere, og meget mere effektiv med en rengøring, når man har det rette værktøj, som ikke øger dit arbejde, men rent faktisk mindsker det.

Så står du og mangler en ny ordentlig opvaskebørste, koste, gulvskrubber - ja you name it - så kig ind forbi webshoppen - de har helt sikkert det du søger...

og så sidder du garanteret, ligesom jeg selv gør - OFTE, "ja ja - det er fint det er billigt, men så tager de vel flere hundrede kroner i fragt" - og til det kan jeg kort og kontant svare - NEJ!

Fragt KUN 39,- på alle ordrer!
Fri fragt ved køb over 499 kr
Dag-til-dag levering ( Hverdage)
De er e-mærket!
Hele 60 dags retur ret.

så bliver din net-shopping da ikke meget nemmere ? :-) kig forbi allerede i dag :-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)