onsdag den 1. oktober 2014

CreativeCave.dk - dit personlig præg på dit hjemGår du og ønsker dig noget til dit hjem - som gør det nemmere at huske alle de vigtige ting som foregår i din hverdag? skal det være praktisk, nemt og samtidig sjovt og flot at kigge på? gider du ikke en alm grim standard whiteboard tavle? jamen så har jeg svaret til dig lige her :-) jeg har nemlig opdaget www.creativecave,dk Som handler med alt lige fra møbler, til plakater, wallstickers og whiteboards - og alt sammen - med super sprøde designs - jeg er personligt helt fuldstændig head over hills forelsket i tjaa.. sådan ca ALT på deres side!!!!


På linket herover, kan du se udvalget af super fede tavler - som ja - ville passe ind hos de fleste vil jeg tro - jeg ville i hvert fald hellere end gerne eje en af dem.

http://creativecave.dk/tavler.php?vid=53

Bl.a. synes jeg at denne madplan's tavle er fuldstændig fantastisk til børnefamilier - her gør det det nemt og overskueligt for børn (og voksne) at holde styr på, jamen hvad skal vi have at spise - og det gør det til en leg at inkludere børnene i beslutningsprocessen omkring madlavningen - hvilket børn jo elsker :-) det er super nemt for dem, selv at holde styr på, jamen hvad skal vi have i morgen - og det sparer forældre for det evindelig spørgsmål om hvad de skal have at spise den pågældende dag - hvortil mor eller far så svarer "det ved jeg sørme ikke endnu" :-)


 Herover har jeg lavet - ja kald det et lille resumé i billeder - som lige opsumerer hvad de bl.a. sælger hos Creativecave.dk - Det er plakater, tavler - både til kridt og whiteboards - det er møbler med print (min absolut favorit) - det er wallstickers og meget andet :-) deres side er helt klart et besøg værd :-) tjek det ud :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)