mandag den 20. oktober 2014

Homemade værtindegave


I lørdags var jeg til middag hos min svigerfar og hans kæreste - og i den anledning tænkte jeg, at jeg ville tage en lille værtindegave med. Jeg havde lige fået noget nyt garn af min svigermor, og tænkte: "hmm, ja hvorfor ikke lave et par lyseduge". Jeg brugte min egen opskrift - som i kan finde på linket herunder :-)


Lysedugene er lavet i bomuldsgarn på nål 2,5 :-) jeg blev faktisk rigtig tilfreds med dem. jeg pakkede dem ind i cellofan sammen med et par bloklys - samt en buket liljer :-) 
Det var en super hyggelig aften :-) og jeg håber at hun blev glad :-)

dejlig mandag til jer alle ! <3

 

2 kommentarer:

  1. De er bare blevet så fine og en fantastisk værtinde gave - den kom helt fra dit smukke hjerte <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Taak mor ! <3 jeg er også rimelig godt tilfreds :-)

      Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)