onsdag den 15. oktober 2014

Hvad er din yndlings parfume? her er mine

  

Når man skal finde den/de helt rigtige parfume(r) - er det vigtigt at man finder en som afspejler det signal man gerne vil sende til andre mennesker :-) en parfume skal matche ens personlighed :-)

Jeg laver her en liste over mine 3 yndlings parfumer - og hvor de kan købes :-)


1. Britney Spears Hidden FantasyJeg har altid været fuldstændig forelsket i Britney's dufte. De har nemlig alle den der søde, runde og milde duft, som jeg ELSKER! Jeg er ikke vild med skarpe koncentrerede dufte - jeg er ovre i den søde genre (meget lig min personlighed) :-D
Denne duft kan købes lige her
 
til kun 129 kr - for denne gaveæske ... det er et røver køb :-)
 
2. Lacoste Touch of pink
  Denne duft fra Lacoste - har været en af mine yndlings igennem flere år - den er sød - men på en fræk og forførende måde - som virkelig tiltaler mig - den er sød uden at blive kvalmende - som et par af de andre dufte i samme kategori, har en tendens til at være. For kvinder som godt kan lide søde dufte - men som kun vil have en snært af det søde, uden at det overdøver - så er denne parfume perfekt :-)
Den kan købes lige her
 
Til 219 kr - hvilket jeg synes er en ret okey pris - for så fantastisk en duft :-)
 
 
3. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh
 
 
 
Daisy serien fra Marc Jacobs - ej men lad os bare sige, den er intet mindre end fantastisk. Med flere forskellige variationer af sød - er det bestemt også nogle af mine yndlings parfumer :-) Det der virkelig tiltaler mig ved denne duft - er at den er sofistikeret - selvom den er sød. Den er elegant og det er en duft som jeg ville tage på for eks i byen :-) 
Netop kanten i duften er det som gør den så speciel - den er et must have for enhver kvinde :-)
Den kan købes lige her
 
 
Og til en pris på 449 kr - ligger den lidt i den dyre ende - men til gengæld er den absolut alle pengene værd. Det er nærmest en investering - Hvis du bruger det som argument næste gang manden spørger hvor mange penge du har brugt på parfume - så er jeg sikker på at han vil synes det er helt okey :-)
 
 
Hvilken parfume er din absolutte yndlings - som du simpelthen hverken kan eller vil leve uden? 
 
  

1 kommentar:

 1. Hejsa..

  Min er: Calvin Klein - Forbidden Euphoria

  Skal du være med i en Knæk Cancer indsamling for bloggere?
  http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/danske-bloggere-samler-ind.html

  Knus <3

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)