onsdag den 8. oktober 2014

Netflix DanmarkDet ultimative tv til dig og din familie

Netflix blev stiftet allerede i 1997 - men der skulle gå 15 år før vi danskere fik glæde af det. Det kan vi så være glade for nu. Netflix er nemt - enkelt og ikke mindst billigt !!!

Netflix har du mulighed for at se en masse film - serier og underholdning og der er mulighed for at vælge netop den serie du elsker aller mest. 

Tag Netflix med på farten.

Netflix installeres på både pc, mac, tablets, Ipads, Xbox 360 og mobil så du er sikret en fantastisk underholdning uanset hvor du befinder dig. 
På vej til arbejde i toget kan du stadig lige se det sidste afsnit af din yndlings serie.

Noget jeg i øvrigt synes er rigtig lækkert er at der er hvide undertekster i stedet for gule når jeg skal se mine yndlings serier. Prisen på et abonnement er i Danmark kun 79 kroner !!!! Det er temmelig billigt for så mange muligheder for underholdning.
Derudover kan du også se amerikansk Netflix i Danmark. Det er også en feature der er værd at tale med om. Du skal oprette dig i Canada - selvom du sidder i Danmark. Det giver dig faktisk 8 gange så meget underholdning i forhold til den danske og vil koste dig cirka det samme som et dansk abonnement.

 Alt i alt - så synes jeg du skal tage et kig ind på Netflix og se alle de muligheder du indtil nu er gået glip af.

Rigtig god fornøjelse !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)