mandag den 3. november 2014

Nye Videoer på kanalen


Så søde folkens :-) så er der ENDELIG nyt på min youtube kanal - efter en længere pause :-) det føles virkelig godt at være "tilbage på pinden" :-)

I denne omgang handlede mine videoer om henholdsvis en almindelig nem hue, som kan laves af nybegyndere, samt en ribkant, som kan bruges som pynt, enten på huen, eller på for eks sko eller tøj :-)

Jeg har så vidt det er muligt, prøvet at lave videoerne så langsomme som muligt, men igen, for ikke at man laver videoer på 45 min hver gang (for jeg skal lige hilse og sige at det tager lang tid, både at redigere, klippe og uploade), så er man nødt til at speede tingene lidt op, det håber jeg at i forstår :-)
Når det så er sagt, så håber jeg at i er tilfredse med videoerne - og hvis i har spørgsmål, ris eller ros - så må i endelig skrive til mig - jeg er altid glad for konstruktiv feedback på mine videoer :-)

I må også meget gerne kontakte mig, hvis der er noget i gerne vil have at jeg laver en video om - for nogle gange er det temmelig svært, at vide hvad folk lige gerne vil lære :-)så kom til tastaturerne og kom med nogle forslag :-) 

Videoerne kan ses lige her under - eller de kan ses på min kanal på youtube (link finder du i bloggens højre side) 

3 kommentarer:

 1. Jeg må desværre ikke hækle lige nu, men nøj jeg gad god lave sådan en hue..

  Kunne være fedt at se en sokke video eller nogle lækre ben-varmere her til vinter.. Elsker dine videoer..:D

  Håber snart jeg kan hækle igen..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey søde Jeanette :-)
   Tak for de gode tips til videoer :-) det er uden tvivl noget der godt kunne blive aktuelt :-) smiler...
   Håber også at du snart kan få lov at hækle igen ! :-)

   knus <3

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)