mandag den 1. december 2014

Rigtig glædelig julHej dejlige læsere. 
Nøjs hvor har der været stille her på bloggen, i laaaaang tid nu - men jeg kan simpelthen ikke nå alting, hvor end jeg gerne ville. Dog ville jeg lige bruge dagen i dag på at få skrevet rigtig glædelig 1. december til jer alle sammen! Jeg håber at i får den skønneste julemåned i mange mange år - og at i ikke bukker under for den massive stress som allerede har bredt sig med hastige skridt.
Jeg selv ligger i forberedelse til miljø-eksamen på mit bager-studie - og det er én af grundende til at jeg ikke har nået at lave indlæg på det sidste :-) Jeg håber dog at i vil bære over med mig :-)
Jeg håber at jeres jul, bliver lige nøjagtig som i havde forestillet jer, og husk nu, gør noget godt for hinanden, det er i aller højeste grad de små ting som vægter mest, specielt i december, hvor så mange har det svært :-) 
giv lidt overskud, til dem som mangler. 

Rigtig dejlig 1. december til jer alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)