torsdag den 8. januar 2015

Kay Bojesen inspireret fugl


Hej smukke læsere :-)
Orgh hvor der bliver ved med at være stille herinde :-) men nu havde jeg lidt at dele med jer igen :-) - de sidste dage har jeg siddet og arbejdet på en lille gave til min mor - nemlig denne Kay Bojesen inspireret fugl :-) Er selv blevet okey tilfreds - og min mor lød glad, så det må vist være fint nok :-)
Det er faktisk det første jeg har hæklet i lang tid - og det var rart at komme i gang igen:-)
Meget af min tid går med skole, mand, hus osv - dagligdags trummerum - så der er ikke voldsomt meget tid til at blogge i :-)
I morgen Fredag d. 9. Januar - står den på miljø-eksamen for mit vedkommende - det bliver super spændende :-)
Ønsk mig held og lykke - og selvfølgelig laver jeg da lige en lille update i morgen :-) <3

Cya' Hunnies ! <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)