tirsdag den 29. marts 2016

Nyt Gear!Åh... er der noget jeg elsker, så er det når ting jeg køber er billige... selvfølgelig kan det godt blive lidt for billigt, men igen... Billigt er bare godt... og selvom man efterhånden (hvis jeg selv skal sige det) er en garvet hækler, så gider jeg stadigvæk ikke at investere flere hundrede kroner i dyre dyre hæklenåle... og jep, jeg har ejet en Clover hæklenål... og det var bare ikke mig, og Addi nålene er lige så dyre... så tja.. hun finder alternativer hende her :-)

Jeg har fundet et super fedt alternativ, hvis du ikke har noget imod at vente en måneds tid på at få dine ting :-)

Disse nåle, har samlet set kostet mig, og ja hold nu fast, hele 20 kr ca... med fragt....

- argh men... Det er da til at have med at gøre... der er størrelse 2-6 :-) De er faktisk super lækre at holde på... 

Jeg har faktisk de sidste 3-4 års tid været rigtig glad for mine night-hæklenåle - og de har holdt super godt, men nu var det på tide at skifte dem ud :-)

Hvis du godt kunne tænke dig nogle ligesom disse.. Så kan de købes på Aliexpress.. 

Det er en hjemmeside ligesom Ebay faktisk :-) men tjek det ud, der er super meget hækle og strikke udstyr i alle afskygninger.. 

God hæklelyst ! <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)