lørdag den 26. marts 2016

BlomkålskrebinetterUhm... er der noget jeg elsker, så er det disse bad-boys ... mine blomkålskrebinetter... I det hele taget har jeg fået for vane at proppe Blomkål i en stor del af min madlavning efterhånden :-)

Som jeg har skrevet før, så er mine opskrifter bare lavet på slum... så derfor er mængden også sådan relativt taget ud af hovedet på mig - men er ret sikker på at de vil lykkedes, uanset hvilke mængder du nærmest kommer i af de forskellige ingredienser :-)


OBS! det er ikke en forudsætning for at lave disse at du har en food processor, jeg plejer faktisk at lave dem uden, men for nemheden skyld, ja så var det egentlig bare super nemt, og så sviner det ikke :-)

DET SKAL DU BRUGE

Blomkål - det kan være både frossent og friskt. 
1-2 æg
et løg kan både være rød og hvid, eller forårsløg - eller porrer.
ca en håndfuld ost (jeg bruger alm. pizzatopping)
Spinat (valgfrit)
rød peber(valgfrit)
lidt processed havregryn malet til "mel" (kan erstattes med alm mel)
krydderier, salt, peber, evt lidt chili.

I princippet kan du nærmest komme hvad som helst i - har også formået at komme revet kartoffel i - så mulighederne er uendelige:-)

Bruger du frossen blomkål, kan du koge det til semi-mørt, enten ved at komme det i en skål og i microovnen dækket af vand, eller ved at koge det almindeligt. Bruger du frisk kan du enten hakke blomkålen meget fint, eller skære det ud sammen med de øvrige ingredienser og komme det i foodprocessoren sammen med de øvrige ingredienser også. 

kort sagt... kom det hele i en food processor, kør til det er en ensartet masse, kom det på panden i den ønskede størrelse og steg ved middel varme til de er sprøde... :-) og nyd... velbekomme ! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)