søndag den 20. marts 2016

The juicy details


Åh ja... Den dag vil jeg altid huske som den dejligste i mit liv. 

Som de skarpsindige nok allerede har opdaget, så har jeg i min pause fra bloggen, sagt ja til den mand jeg elsker aller mest, på vores dejlige gård her på sydfalster.

Jeg har holdt en pause siden marts 2015, så et år. Og der er sket mangt og meget, og da jeg nu planlægger at genoptage bloggen, tænkte jeg at det var på sin plads at i fik alle detaljerne:-)

et år er gået. Hvordan starter man næsten en fortælling om hvad der er sket? jo man starter fra en ende af.

marts 15 : afslutning på bagergrundforløb, og videre som ernæringsassistent.

Juni 15 : Færdig på grundforløb som ernæringsassistent, og 2 dage før eksamen, får jeg en læreplads hos fælleskøkkenet i Sakskøbing på Lolland (storproduktion) - lykken var gjort. jeg kunne komme videre :-)

August 15 : jeg tør vist godt at sige at denne måned blev den bedste måned i mange år. Jeg startede i lære d. 10. august, og blev gift med min dejlige mand d. 22 August. Vi havde på alle måder det mest fantastiske bryllup... hyggeligt, småt og intimt... vi blev viet i vores egen have, under vores yndlings træ, af et nært familiemedlem, mens hele vores familie og nogle venner + naboer fra byen, så til :-) 

 Oktober 15 : vi var på "bryllupsrejse" til det nordjyske - nærmere sagt var vi ved vigsø/Hanstholm :-) der havde vi en dejlig forlænget weekend med romantik, hygge og afslapning.

December 15 : Vi holder vores første jul på gården sammen med det nærmeste familie :-)

Januar 2016 : Jeg fylder 24 år - og bliver fejret på bedste maner af min søde familie og min fantastiske mand.+ jeg tager en beslutning om at nu skal jeg smide nogle kilo, og begynder at træne.
 
Marts 2016 : Ja nu er vi så her... Og det er så her hvor bloggen starter forfra :-) jeg starter på en frisk... 
Bloggen kommer i høj grad til at handle om hvad der fanger mig i min hverdag... ægteskabelige op- og nedture, min kreativitet i form af strik og hækling. Min træning, madopskrifter af forskellige slags osv. Alt i alt, en god pose blandet... :-)

Jeg har bestemt også planer om at begynde at lave hæklevideoer på youtube igen, som en del af jer har spurgt om. Der er bare den lille udfordring, at vores internet simpelthen er for dårligt til at jeg kan uploade ... ENDNU!!!!!!! .. lige om lidt, nærmere uge 13, begynder Fibia at grave fibernet ned, og så kan i tro der skal laves videoer igen... Så væbn jer med tålmodighed kære følgere :-) det skal nok komme :-)

Hvis i har nogle spørgsmål, så skriv endelig til mig... <3

Hasta'la'vista <3

Bloggen kommer til at handle om det samme :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)