fredag den 1. april 2016

Wrapped Eggs

Jeg prøver så vidt det er muligt at minimere mit indtag af brød osv. Altså... de der dumme irriterende kulhydrater... Jeg skærer det ikke helt fra - men mine middagsmåltider er 9 ud af 10 dage uden brød/stivelse.

I dag var ingen undtagelse... Jeg havde set flere steder i diverse grupper af man er begyndt at lave en ægge-wrap med fyld... så hey, det skulle hun da lige prøve ... og MUMS!!!!!! den ryger klart ind på favorit-hylden .. Samtidig med det, så tog det jo ikke andet end 10 min at lave... så det kunne jo ikke være nemmere tænker jeg..

- Hvis du selv kunne tænke dig at prøve sådan en fætter her, så får du lige opskriften :-)

Det skal du bruge!

1 æg + en ekstra æggehvide 
Krydderier, salt, peber, evt lidt chili
noget kødfyld (jeg brugte lidt kødpålæg)
fyld efter smag.

pisk først ægget og hviderne sammen, kom så dine krydderier i - og steg det på panden som en ommelet. Vend, så den bliver stegt på begge sider. 
Kom wrappen på en tallerken, fyld fyldet i på halvdelen, og fold så wrappen sammen på midten. 
Jeg fyldte min wrap med først kødpålæg, så lidt feta, lidt gulerødder, lidt forårsløg, lidt spinat, og til sidst så fik den lidt minimum-dressing...

Jeg sværger... det smager SÅÅÅÅ godt... super godt alternativ til alm wraps - og her får du nogle flere proteiner :-) 

Velbekomme! <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)