torsdag den 1. september 2016

It's A girl

Jeg ved nærmest ikke engang hvor jeg skal starte henne :-) dette opslag har været meget længe undervejs - Men det er nok også i kraft af at min blog har stået i stampe det sidste meget (læs alt alt for meget) lange stykke tid. 
Jeg har været gået lidt i stå mht. hvad jeg egentlig ville/skulle blogge om ... Jeg har ikke fået hæklet det store, netop pga nyopstartet arbejde, (som jeg så har haft et år nu) - og nu ellers denne kæmpe store nyhed <3

Som i rigtig nok kan se, så skal min dejlige mand og jeg være forældre... Vi skal have en sund og rask og vidunderlig lille pige mellem slut december og midt januar ... og vi glæder os helt usigeligt meget...

Det er et lille mirakelbarn jeg venter mig, da jeg har PCOS - og min mand har nedsat sædkvalitet, og alligevel, er det lykkedes os at skabe så dejligt et lille væsen..

Jeg er 5 mdr. henne i min graviditet nu - og det har været lidt af en rutsjebanetur indtil videre :-)

Jeg er sygemeldt fra mit job, pga begyndende bækkenløsning, så jeg håber på netop nu at få den tid og overskud jeg har ønsket mig så længe, til at komme i gang med at blogge igen. 

I takt med at jeg har PCO, samt et par kg for meget på sidebenene, forventede vi at det ville blive rigtig svært at blive gravid .. jeg var til gynækolog, min mand fik testet sin sædkvalitet, og vi havde planer om at skulle i fertelitetsbehandling, netop fordi der ikke skete noget som helst.... men ... så.... nærmest på årsdagen for hvornår vi besluttede at vi var klar til at blive forældre, ja så var der sq 2 streger på testen... argh tænkte jeg, det er nok bare en fejl.... så jeg tog én til ... og én til ... og sørme så... én til... var nødt til at tage omkring 10 graviditetstest af forskellige mærker, før at jeg ligesom var overbevist, der SKULLE være to streger på :-) 

Jeg har nu været til alle scanninger + et par ekstra :-) jeg valgte at få en kønsscanning i København i 14. uge - for vi var alt for utålmodige til at vente til misdannelsesscanningen i uge 20 :-) men tiden gik... og nu er jeg næsten 22 uger henne ... 
 Tiden begynder at nærme sig, og hendes værelse står fuldstændig klar til at hun kommer... det eneste vi mangler er nogle småting, og selvfølgelig barnevognen:-)

Jeg er også så småt begyndt at hækle igen, lige nu arbejder jeg på en barnevognskæde til hende - som jeg selvfølgelig nok skal vise frem herinde.. :-)

Mht til alle dem som har efterspurgt nye videoer - der VIL komme nye videoer på min youtube kanal - men først når vi har fået fibernet, som de er ved at grave i jorden nu :-) - jeg har simpelthen ikke hastighed nok til at uploade noget som helst ... men det kommer inden ret længe :-) det lover jeg... så send mig endelig gerne forslag til hvad i gerne vil se :-) 

Best to you all ! <3
Preggo-mom-to-be <3

 

1 kommentar:

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)