Om mig/kontakt


Hvis jeg skal fortælle lidt om mig selv - så skal det nok være at jeg er lidt af en kreativ sjæl. Min store passion er hækling, som jeg bruger langt det meste af min tid på. Det er alt fra tæpper, til dyr, til brugbare ting som punge, beklædning osv. Jeg er 21 år - bor i Nykøbing på Falster i en 2 værelses med min lillebror Jannik på 20 år. Jeg er den stolte datter af min mor June - og så er jeg sørme også storesøster til en lille efternøgler på blot 11 somre :-) - jeg er i gang med pædagoguddannelsen på 1. år - Jeg har altid beskæftiget mig med det kreative univers - både på den ene og den anden måde - og vil nok altid gøre det. Jeg bestræber mig på at lave en hel del flere DIY's . både i skriftsform og i videoform på youtube. Jeg er en pige med en masse i rygsækken - en masse jern i ilden - en lille smule OCD og hang til en smuuuule paranoia en gang i mellem :D - kort sagt, så er jeg en pige med ben i næsen - som faktisk næsten kun gør det hun har lyst til :-)

Tak fordi du kiggede ind i mit univers :-) <3


4 kommentarer:

 1. Jeg nyder sådan en lang smørre, som du kalder den! :-) Det er så rart at komme til at lære personen bag lidt bedre at kende. Tak fordi du delte! :-)

  Knus
  rikke sunds / www.rikkesunds.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke :-) det er jeg glad for at høre :-) det er da super dejligt at der rent faktisk er nogen der har lyst til at læse den lange smørre :D
   & ja jeg synes også det er rart når andre skriver lidt mere uddbyende om sig selv, så bliver man automatisk lidt mere familiær med de bloggere man læser :-)

   Knus herfra også :-)

   Slet
 2. Hej Michelle. Trods din unge alder, har du sandelig haft mange oplevelser af enhver art Jeg synes det er megetflot at du skriver om det, og jeg er overbevist om at du nu har fundet din rette hylde. Modgang gør stærk, ikke? Knus fra Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva :-) tusind tak for de rosende ord :-) og ja jeg har været igennem en masse - men ja man bliver helt sikkert stærk af modstand :-)
   knus

   Slet

Tusind tak fordi du vil lægge en kommentar
- Det betyder rigtig meget :-)